info@medkwaliteit.com

+31644231351

Om oss

SÄNDNING

Alla beställningar paketeras mycket diskret i vadderade kuvert med värmeförseglade påsar inuti, inget produktnamn eller webbplatsnamn på utsidan av förpackningen.
Vi skickar med rekommenderat brev Alla beställningar kommer med ett spårningsnummer. Du kommer att få den efter att din beställning har skickats.

Om din leverans inte har kommit fram, vänta minst 1 dag innan du kontaktar oss. Observera att vi inte längre kommer att svara på frågor om var din försändelse finns om den görs inom de första 1 dagarna. Så mycket som vi vill ge utmärkt kundservice, får vi alldeles för många frågor som denna och det tar mycket av vår tid att svara på varje fråga. Det finns ingenting vi kommer att säga eller göra för dig i alla fall, förutom att säga till dig att ha tålamod. Vi kommer inte att ringa eller jaga beställningar förrän 1-dagsperioden har löpt ut. Vi skickar om beställningen efter 2 arbetsdagar om den inte tas emot och begär då ett förlorat paket.

Vi tillhandahåller inga gratisprover, det finns provkvantiteter till salu på hemsidan och mycket prisvärda. Om du har några tvivel om vårt företag, vänligen kontakta oss via e-post så visar vi dig att du kan lita på oss.

Om du gjorde ett misstag när du beställde, vänligen meddela oss i beställningsinformationen så annullerar vi det åt dig. Skicka sedan en ny beställning.

Betalning

Du får endast betalningsinstruktioner och information om betalningsmetoder via e-post eller efter beställning online på vår hemsida. f.

Vi accepterar BANKÖVERFÖRING ELLER TIKKIE
Vi accepterar BITCOIN-BETALNING
Western Union accepteras också

Vi accepterar inte Visa och Mastercard, det strider mot villkoren för Visa och Mastercard att ta emot betalning för DROGS

Vi tar inte emot postförskott – det är omöjligt av rädsla för hemlig polis.

Om du skickade en betalning men ändrade mig kan du få tillbaka dina pengar, men bara om vi inte har skickat din beställning ännu, men vi måste dra av 10 % för att täcka våra kostnader för att ta emot betalningen och skicka tillbaka den till dig . Alternativt kan vi ge dig en butikskredit på hela beloppet som du kan använda för ett senare köp.

× Hur kan jag hjälpa dig?